Francia saláta

2007 október 31. | Szerző: |

 

  • Hozzávalók:


    3 db krumpli


    2-3 db alma


    1 ü borsó


    1 db kukorica


    3-4 db savanyú uborka


    1 db paradicsom


    ételizesitő


    bors


    saláta


    mustár


    majonéz


    tejfö
    l

  • Elkészítés:

     borsot, kukoricát, almát, krumplit
    megfőzzük és hagyjuk kihűlni őket. A mustárt, majonézt, tejfölt
    összekeverjük. A kihűlt zöldségre ráöntjük az öntetet, végül
    fűszerezzük, ételízesítővel, egy pici borssal és összekeverjük.Tálalás krumpripürével, kirántott hússal. Díszíteni salátával, paradicsommal lehet.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. xxx says:

    A képen sárgarépa is van a salátában, a receptből viszont kimaradt. Pedig sokat dobna rajta.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!