Francia saláta
2007 október 31. | Szerző: kaspy |
- Hozzávalók:
3 db krumpli
2-3 db alma
1 ü borsó
1 db kukorica
3-4 db savanyú uborka
1 db paradicsom
ételizesitő
bors
saláta
mustár
majonéz
tejföl -
Elkészítés:
borsot, kukoricát, almát, krumplit
megfőzzük és hagyjuk kihűlni őket. A mustárt, majonézt, tejfölt
összekeverjük. A kihűlt zöldségre ráöntjük az öntetet, végül
fűszerezzük, ételízesítővel, egy pici borssal és összekeverjük.Tálalás krumpripürével, kirántott hússal. Díszíteni salátával, paradicsommal lehet.
Kommentek
(A komment nem tartalmazhat linket)
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:
A képen sárgarépa is van a salátában, a receptből viszont kimaradt. Pedig sokat dobna rajta.