Hozzávalók 4 személyre: 1,2 kg sertéskaraj 40 dkg füstölt szalonna 80 dkg burgonya 4 gerezd fokhagyma só őrölt bors
Elkészítés módja: A
sertéskarajt felszeljük, kiklopfoljuk, befűszerezzük, majd roston vagy
rövid zsiradékban pirosra sütjük. Meghintjük apróra vágott fokhagymával
és a tetejére helyezzük a sült kakastaréj szalonnát. Köretként pirított
burgonyát adjunk. Ehhez héjában megfőzzük a burgonyát, meghámozzuk,
cikkekre vágjuk és kevés zsiradékban pirosra sütjük, majd sóval és
őrölt borssal meghintjük.
Az elkészült étel elfogyasztásához mindannyiuknak jóétvágyat kívánok!
Cigánypecsenye pirított gombával
2007 október 29. | Szerző: kaspy
Hozzávalók 4 személyre:
1,2 kg sertéskaraj
40 dkg füstölt szalonna
80 dkg burgonya
4 gerezd fokhagyma
só
őrölt bors
Elkészítés módja:
A
sertéskarajt felszeljük, kiklopfoljuk, befűszerezzük, majd roston vagy
rövid zsiradékban pirosra sütjük. Meghintjük apróra vágott fokhagymával
és a tetejére helyezzük a sült kakastaréj szalonnát. Köretként pirított
burgonyát adjunk. Ehhez héjában megfőzzük a burgonyát, meghámozzuk,
cikkekre vágjuk és kevés zsiradékban pirosra sütjük, majd sóval és
őrölt borssal meghintjük.
Az elkészült étel elfogyasztásához mindannyiuknak jóétvágyat kívánok!
Oldal ajánlása emailben
X