Cigánypecsenye pirított gombával

2007 október 29. | Szerző:



Hozzávalók 4 személyre:

1,2 kg sertéskaraj
40 dkg füstölt szalonna
80 dkg burgonya
4 gerezd fokhagyma

őrölt bors

Elkészítés módja:
A
sertéskarajt felszeljük, kiklopfoljuk, befűszerezzük, majd roston vagy
rövid zsiradékban pirosra sütjük. Meghintjük apróra vágott fokhagymával
és a tetejére helyezzük a sült kakastaréj szalonnát. Köretként pirított
burgonyát adjunk. Ehhez héjában megfőzzük a burgonyát, meghámozzuk,
cikkekre vágjuk és kevés zsiradékban pirosra sütjük, majd sóval és
őrölt borssal meghintjük.

 

Az elkészült étel elfogyasztásához mindannyiuknak jóétvágyat kívánok!

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!